Úvod » sportovní akce TJ

Charitativní turnaj v hokeji

publikováno 25.04.2022

Říjnový návrat domů se pro 20 ti letou Káťu z Litoměřic stal osudným, a proto jsme se v T.J. Sokol Terezín rozhodli uspořádat tento hokejový turnaj pro Káťu a usnadnit jí vrácení zpět do plnohodnotného života zde stručně její osudový příběh.

Krásná, vždy usměvavá dívka plná života studující pedagogickou školu a která právě oslavila 20. narozeniny, se z brigády se svým bratrem domů bohužel již nevrátila.

Jako spolujezdec byla obětí těžké dopravní nehody, zapříčiněnou opilým řidičem z protijedoucího vozidla. Jako zázrakem nehodu přežila, ale zcela zaklíněná, byla po vystříhání z auta okamžitě převezena do nemocnice, kde musela ihned podstoupit operaci páteře, po které však stále necítí nohy.

Káťa je nyní v rehabilitačním zařízení v Kladrubech, kde každý den rehabilituje a pohybuje se pomocí invalidního vozíku. Další nákladná vyšetření a léčebné procedury ji ovšem ještě čekají.

Káťa vždy rozdávala radost všem kolem, miluje děti a ony ji a jezdila také jako pomocná síla na dětské tábory a věří, že zas bude schopná dále pomáhat, nyní však potřebuje pomoc i od vás.

Nyní potřebuje podporu jak fyzickou, tak psychickou, nevzdává to a je odhodlaná bojovat a udělat vše pro to, aby se jí život opět navrátil. Naštěstí má po boku svého bratra, který jí je strážným andělem a velkým pomocníkem, stejně jako její rodina a přítel.

Velké poděkování k uspořádání turnaje patří panu Milanovi Berkovi a Technickým službám města Lovosice.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace